Apeleaza la servicii desfundare canalizare profesionale oferite de echipa noastra de instalatori, inainte ca tevile infundate sa devina un cosmar!
Operam rapid orice solicitare venita din partea dumneavoastra atunci cand aveti nevoie urgent de serviciul de desfundare canalizare sau scurgere. In cazul in care tevile tale au nevoie de o usoara curatare sau de o simpla desfundare, instalatorii nostri cu experienta de peste 10 ani, au echipamente speciale astfel incat pentru dumneavoastra totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Aveti nevoie de un instalator pentru desfundarea canalizarii sau a tevilor infundate?
SUNATI ACUM: 0723 336 337

Desfundare canalizare

In cele mai multe cazuri canalizarea se poate infunda de la uleiuri sau grasimi, de la obiecte straine scapate in canalizare, mizerie, frunze cazute in rigole sau alte motive. Atunci cand canalizarea sau scurgerea se infunda va trebui sa actionam rapid pentru a nu perturba functionarea corecta a sistemelor de scurgere.

Va punem la dispozitie o echipa bine pregatita ce va remedia rapid orice problema de aceste gen aparuta in locuinta dumneavoastra. Cand vine vorba de desfundarea canalizarii in Bucuresti sau Ilfov, de desfundarea tevilor din baie, desfundarea tevilor din bucatarie, apeleaza cu incredere sa serviciile noastre profesionale.

Realizam configurarea unui nou sistem de scurgere pentru bai, bucatarii sau grupuri sanitare astfel incat sa beneficiati de un serviciu profesional la cele mai bune preturi de pe piata.

Desfundari chiuvete

In mod frecvent scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda mai mereu, apa se scurge mai greu pe masura ce grasimile, detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor si, in cele din urma cauzeaza un blocaj.
Oferim servicii complete pentru desfundare chiuveta, atunci cand situatia o impune iar desfundarea individuala nu da rezultate. In desfundarea unei chiuvete folosim echipamente profesionale cum ar fi: Serpi manuali si serpi mecanizati actionati electric.

In cazul canalizarilor sau elementelor de trecere intre canale, folosim wapuri cu jet de apa de inalta presiune la 200 bari care desfunda si curata de orice depunere in interiorul conductelor de canalizare.

Proiectarea gresita a sistemelor de scurgere poate cauza in mod frecvent infundarea acestora iar din acest motiv chiuveta, cada sau un vas de wc se poate infunda mereu.

Realizam sisteme de scurgere noi acolo unde situatia o impune oferindu-va certificat de garantie pentru lucrarea efectuata.

Realizare sisteme de scurgere si canalizare

Proiectarea unui sistem de scurgere la nivelul locuintei dumneavoastra reprezinta cel mai important aspect pe care trebuie sa-l luam in calcul atunci cand realizam un montaj pentru canalizare. Echipa noastra va ofera cele mai bune sfaturi si adoptam in realizarea unei canalizari cele mai bune solutii pentru a nu intampina probleme de blocaj sau infundare.

Asiguram cu certificat de garantie
fiecare lucrare realizata plus GARANTAM executia corecta pentru un sistem de scurgere performant si util locuintei dumneavoastra. Instalatorii sanitari vor executa lucrari de canalizare si scurgere in cel mai scurt timp pentru dumneavoastra.

desfundare canalizare