Instalator autorizat Bucuresti – servicii profesionale Garantate

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE se afla Non-Stop la dispozitia dumneavoastra pentru a executa lucrari la instalatiile sanitare si termice pentru persoane fizice sau juridice. Executam lucrari de mici dimensiuni dar si lucrari de mare amploare intr-un termen rezonabil pentru fiecare client. Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate astfel incat fiecare lucrare executata sa fie certificata cu certificat de garantie.
Toate lucrarile sunt realizate de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din vigoare.

instalator autorizat, bucuresti
[info_box title=”Lucrari Garantate”]

  • Instalatori cu experienta minim 10 ani
  • Instalatori autorizati pentru lucrari de amploare
  • Folosim materiale certificate pentru lucrari garantate in timp
  • Punem in practica cele mai bune solutii din domeniu
  • Oferim garantie si siguranta fiecarei lucrari efectuate.

[/info_box]

Servicii profesionale la preturi imbatabile

Alegerea de la inceput o unui instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Garantam fiecare interventie pentru siguranta caminului dumneavoastra astfel incat colaborarea cu firma noastra sa fie una pe termen lung. Oferim reduceri substantiale pentru clientii fideli sau pentru lucrari mai mari astfel incat fiecare client sa aibe de castigat.

Instalator sanitar

instalator sanitar
Rapid vei avea un instalator autorizat
cu experienta in instalatii sanitare interioare te va ajuta sa remediezi problemele cu tevile sparte sau fisurate, cu robinetii care cedeaza.

Instalator termic

instalator termic
Oferim montaj calorifere pentru instalatiile termice oferindu-va un instalator autorizat specializat in realizarea coloanei de alimentare pentru montajul caloriferelor.

Desfundari canalizare


Apeleaza la servicii desfundare canalizare profesionale oferite de echipa noastra de instalatori, inainte ca tevile infundate sa devina un cosmar.

Instalator non stop

instalator non stop
Asiguram o echipa de interventii in regim de urgenta, in situatia in care s-a spart o conducta sau s-a infundat canalizarea. Serviciul este disponibil non stop.