Montaj apometre la preturi corecte pentru fiecare!

Spre deosebire de un montaj simplu de racord sau robinet, montajul unui apometru trebuie sa fie realizat de o firma autorizata cu experienta. Tehnicienii nostri va monteaza apometre pentru case, vile sau apartamente la cele mai bune preturi oferindu-va garantie pentru montajul realizat.

Aveti nevoie de montaj apometre in Bucuresti sau Ilfov?
Asiguram montaj profesional pentru orice tip de apometru. Apeland la serviciile noastre, aveti garantia unei lucrari calitative si autorizate pentru montaj apometre in Bucuresti si Ilfov.

Aveti nevoie de un instalator pentru montare apometre?

Suna Acum: 0723 336 337

Montam apometre in Bucuresti si Ilfov la preturi corecte, oferindu-va servicii de calitate prestate de instalatori cu experienta si autorizati.

Executam verificari periodice la apometre pentru asigurarea functionarii in conditii normale, fara a avea pierderi nedorite.

Oferim garantie pentru fiecare apometru montat de instalatorii nostri. Garantam fiecare lucrare executata de tehnicienii nostri.

Asiguram montaj profesional pentru orice tip de apometre, montaj in diferite locatii, configurare traseu nou de alimentare cu apa, contorizat de apometru. Echipa noastra este gata sa raspunda tuturor solicitarilor venite din partea dumneavoastra, pentru a monta in cel mai scurt timp un apometru in locuinta personala. Serviciile oferite de echipa noastra se caracterizeaza prin promtitudine, profesionalism si eficienta. Va oferim consultare si constatare GRATUITA

Pasi de montare apometru

– Demontarea apometrului vechi, neconform
– Montarea apometrului nou
– Schimbarea garniturilor existente
– Sigilarea apometrului
– Efectuarea probei de apa calda si rece
– Predarea procesului verbal de inlocuire si sigilare a apometrelor
– Predarea autorizatiei

montaj apometre
montaj apometre

NOTA!
Diferentele mari de consum pot aparea atunci cand un apometru nu este verificat sau nu este inlocuit dupa o perioada mare de timp. Va recomandam sa verificati periodic starea apometrelor dumneavoastra. Contoarele obisnuite ar trebui verificate o data la cinici ani. Sunt si contoare modele mai noi – cum ar fi cele cu citire prin radio sau cu protectie antimagnetica – pentru care se garanteaza 15 ani de functionare.
Suna Acum: 0723 336 337