montaj masini de spalat

Montaj masini de spalat

Atunci cand aveti nevoie de montajul unei masini de spalat, suntem aici pentru dumneavoastra. Echipa noastra va ofera servicii pentru montarea masinilor de spalat rufe sau masinilor de spalat vase.
Gasim cele mai bune solutii pentru montarea masinilor de spalat astfel incat sa respectam parametri optimi de functionare.

[info_box title=”Montaj Profesional”]

  • Montarea masini de spalat
  • Asigurarea instalatiei de alimentare
  • Racordarea la scurgere a masinii
  • Verificarea parametrilor de functionare
  • Satisfactie Garantata

[/info_box]

Montarea fiecarei masini de spalat se va face in mod obligatoriu cu respectarea tuturor standartelor de montare si functionare.
Un serviciu profesional asigurat de Expert Install Bucuresti.

Realizarea montajului

– Montajul masinii de spalat se poate face direct in baia dumneavoastra sau in bucatarie, caz in care instalatorul nostru va modifica instalatia de alimentare si scurgere cu tevi dedicate.
– Instalatorii nostri vor regla si echilibra masina de spalat pentru o functionare corecta si optima a masinii dumneavoastra.
– Dupa montare se racordeaza masina de spalat la instalatie si scurgere.
– Dupa ce va fi realizat montajul se va verifica functionarea optima si corecta a masinii de spalat.

[list style=”1″ icon=”icon-lamp” title=”Vreau sa montez o masina de spalat?”]Contacteaza-ne pentru a stabili o programare[/list][list style=”1″ icon=” icon-briefcase” title=”Cand imi montati masina de spalat?”]In cel mai scurt timp un instalator ajunge la tine pentru montajul masinii de spalat[/list][list style=”1″ icon=”icon-check” title=”Satisfactie Garantata!”]Clentii nostri beneficieaza de oferte imbatabile si de garantie extinsa pentru fiecare lucrare executata de instalatorii nostri.[/list][list style=”1″ icon=”icon-phone” title=”Suna-ne pentru programare”]Va asteptam la numarul nostru de telefon 0723 336 337.[/list]
instalator